Perfils professionals

Els professionals de la informació som experts en gestionar la informació interna i externa d'una organització de manera que sigui un dels seus actius més valuosos.

L'evolució de les tecnologies i les necessitats canviants de les empreses han portat a la creació de nous perfils professionals lligats a la Gestió de la Informació.

L'horitzó professional dels bibliotecaris-documentalistes : bases per a l'actualització del perfil professional : resum executiu recurs en format PDF [218 KB]  

El Col·legi té la clara voluntat de donar visibilitats a les persones que són professionals de la informació i la documentació, dotar-les de protagonisme dins del mercat laboral i reivindicar les seves capacitats i competències dins i fora de les biblioteques. Amb aquest motiu hem elaborat el Catàleg de perfils professionals en el que trobareu la realitat d'unes persones que, treballant dins de la nostra professió, van més enllà del que habitualment imaginem quan es parla de l'àmbit de la biblioteca i la documentació.

Els bibliotecaris-documentalistes, què som?
Tríptic en format PDF

Catàleg de Perfils professionals
Catàleg de Perfils professionals


   Què sabem fer i què oferim a les organitzacions del segle XXI