Editorial Observatori Notícies Editorial Observatori Sol.lucions Observatori Cursos
Editorial Notícies Observatori Solucions Cursos Nous membres
 

MEMBRES INSTITUCIONALS DEL COL·LEGI

Aquest és un espai reservat a informacions dels membres institucionals del Col·legi.
Si voleu publicar informació de la vostra institució o empresa, o si voleu informar-vos sobre com ser membre institucional del Col·legi, poseu-vos en contacte amb: coordinacio@cobdc.org o al telèfon 93 319 76 75.

 

Fundación Bertelsmann

La Fundación Bertelsmann, que aquest any estrena una nova seu situada al barri del Born de Barcelona, està posant en marxa dos projectes nous:

Biblioteca para Jóvenes: l’objectiu és crear un model de biblioteca capaç de convertir-se en un lloc de referència com a centre d’informació i comunicació per als joves d’entre 16 i 25 anys. S’hi implementarà una metodologia de gestió orientada a l’usuari i s’intentarà que altres municipis el puguin adaptar a les seves poblacions.

E-Bib: projecte de formació en línia per a bibliotecaris, que oferirà als professionals un mètode d’aprenentatge a través d’Internet. L’objectiu és difondre coneixements sobre l’ús de la xarxa i millorar els serveis bibliotecaris relacionats amb les noves tecnologies.
La Fundación Bertelsmann estableix acords de col·laboració amb empreses i institucions i difon sempre els seus projectes per tal que els models que crea es puguin convertir en referents.

Fundación Bertelsmann
Pg. Picasso, 16
08003 Barcelona
Tel. +34 934 872 616 – Fax +34 934 878 564
info@fundacionbertelsmann.es
www.fundacionbertelsmann.es


El Centre de Recursos bibliotecaris

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona disposa, a la seva seu del carrer d’Urgell, 187, d’un Centre de Recursos sobre biblioteques públiques adreçat als professionals bibliotecaris, així com a persones d’altres àmbits relacionades amb les biblioteques.
El Centre de Recursos ofereix un fons documental especialitzat en gestió de biblioteques, arquitectura, foment de la lectura, biblioteques infantils i escolars, bibliobusos… També disposa de llibres d’història de la Xarxa de Biblioteques, amb els Anuaris antics i altres documents.

Estem subscrits a 23 revistes professionals de diferents països, entre les quals el Bulletin des Bibliothèques de France, Biblioteche Oggi; American Libraries; Public Library Journal; Scandinavian public Library quarterly, així com revistes sobre literatura i cultura. D’aquestes revistes, se’n fan buidats, els quals s’integren al catàleg col·lectiu de la Xarxa. També es poden trobar alguns d’aquests articles dins el butlletí informatiu anomenat Cartellera que el Servei publica cada dos mesos.

Es compta igualment amb els diferents materials produïts per les biblioteques de la Xarxa: memòries anuals, projectes, resums estadístics… així com els materials de difusió més representatius de les biblioteques (guies de lectura temàtiques, fullets…) i un arxiu de fotografies de biblioteques.

Els serveis que us podem oferir són informació, préstec, préstec interbibliotecari i fotocòpies. El centre de recursos edita un butlletí electrònic amb informació de caire professional i de notícies d’interès del món de llibre i la biblioteca.

Ens podeu trobar a la segona planta del Servei de Biblioteques, de dilluns a divendres de 8 a 15 h i els dimarts i dijous de 16 a 18.30 h.

Centre de Recursos
Servei de Biblioteques

Comte d’Urgell, 187
08036 Barcelona
Tel. 934 022 545 - Fax. 934 020 640
sbi.crecursos@diba.es

 
DONEM LA BENVINGUDA ALS NOUS MEMBRES DEL COBDC

Membres institucionals

Docuteca
Docuteca és una empresa especialitzada en la prestació de serveis relacionats amb la Gestió Documental, entre els quals trobem: digitalització, custòdia de fons documentals, consultoria en recursos d’informació i serveis interns a empreses i institucions, subministrament i implementació de programari, destrucció certificada de documentació, etc.
www.e-docuteca.com

Planificació Jurídica Centre de Documentació
És una empresa de serveis especialitzats en el sector dels despatxos amb la finalitat d’ajudar-los a arribar a la màxima eficiència i competitivitat, a través de: serveis d’informació i continguts amb un alt valor afegit, formació, assessorament i consultoria especialitzada en la gestió dels despatxos professionals.
www.planificacion-juridica.com

Nous membres

Francesc Josep Alzamora Bauzà
Cristina Amatrian Ruiz
Mercè M. Antonio Barberà
Anna Bertran Vallverdú
Roser Buscarons Trilles
Miguel Ángel Fernández García
Xavier García Salas
Joan Gironès Pau
Ana Cristina Grafal Urisel
Marta Llimós Plomer
Glòria Massana Figueras
Mònica Medina Blanes
Núria Merino Costa
Esther Olius Bonsoms
Eva Pasarell Viñas
Montserrat Robreño Elias
Mariya Rokova