Símbol de les 11es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

www.cobdc.org/jornades2008

Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació Diputació de Barcelona - Xarxa de municipis Consorci de Biblioteques de Barcelona

Jornada NPL

El 23 de maig de 2008 es celebra al CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona la 2a Jornada NPL coincidint amb les Jornades Catalanes d'Informació i Documentació.

La Jornada estarà integrada per dues sessions. La primera, comptarà amb la conferència d'un especialista en la promoció i lectura infantil. I a la segona, s'exposaran experiències i bones pràctiques que s'estan portant a terme a alguns municipis en el marc del Nascuts per Llegir .

Per participar a la sessió d'experiències: els resums d'experiències i bones pràctiques tindran una extensió d'unes 300 paraules i inclouran: títol, objectius, informació sobre el context de l'experiència i conclusions.

Totes les propostes seran valorades per la Coordinació en base a l'originalitat, la qualitat formal i dels continguts i l'interès general. Les experiències que siguin acceptades es publicaran a les Actes de la 2a Jornada.

Els resums s'enviaran per correu electrònic, en format MS Word o compatible, a l'adreça: meritxell.trullas@nascutsperllegir.org.

La data límit per a l'enviament dels resums és el 31 de desembre de 2007.

Properament es publicarà el programa i tota la informació relativa a la 2a Jornada NPL.