Símbol de les 11es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

www.cobdc.org/jornades2008

Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació Diputació de Barcelona - Xarxa de municipis Consorci de Biblioteques de Barcelona

Jornades de Documentació Audiovisual

Programa

Podeu consultar la programació de les V Jornades de Documentació Audiovisual dins del programa general de les Jornades

La Documentació Cinematogràfica

La Web és cada cop més el mitjà universal per excel·lència, i la cinematografia no ha escapat a aquesta evolució. La situació actual de la Documentació Cinematogràfica en diverses dimensions, però especialment en relació a la Web seran el centre d'atenció de la V Jornada de Documentació Audiovisual: per tant, els arxius cinematogràfics a la Web i els portals audiovisuals, les fonts d'informació per a l'estudi i la investigació en dimensions que ens proposen abordar en aquesta Jornada.

A tal efecte, comptarem amb ponents que, des de diversos àmbits i contextos exposaran i compartiran les seves experiències sobre els temes assenyalats.

La Jornada tindrà lloc el dia 22 de maig de 2008 en sessions de matí i de tarda. El temari detallat de temes i ponents es donarà a conèixer al febrer de 2008.

Les V Jornades de Documentacio Audiovisual són impulsades pel Grup de Documentació del Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya i són coordinades per Pilar Cid (UAB), Lluís Codina (UPF) i Maria del Valle Palma (Aedoc Digital).