Grup de Treball "Lectura Fàcil" COBDC 

 
                                                                                                         http://www.cobdc.org/icones/lecfac1.jpg

           


 


Grup no actiu. Data de dissolució: any 2012


Per què un grup de treball de "Lectura Fàcil"?

1. El nombre de persones adultes amb dificultats lectores creix de forma preocupant en les nostres societats.

2. Les biblioteques públiques, d'acord amb el que estableix la Llei 4/1993, de 18 de març, del sistema bibliotecari de Catalunya, estan obligades a donar resposta a les necessitats d'aquells que tenen dificultats per a la lectura.

3. També d'acord amb el que estableix la Llei, col.laboren intensament amb les entitats dedicades al suport, acollida i formació de les persones amb dificultats lectores (immigrants, gent gran, joves amb escolarització deficient, població reclusa, persones amb discapacitats, pacients internats, etc.).

4. Hi ha una greu mancança de materials de lectura fàcil adreçats a aquests col.lectius.

5. Creiem que des del COBDC es pot dur a terme una tasca de sensibilització per contribuir a la creació i difusió d'aquest tipus de materials i alhora facilitar a les biblioteques públiques la seva tasca.

Objectius del grup de treball

Membres

El Grup de Treball està obert a tots els Col.legiats i altres professionals que vulguin implicar-se en tasques d'informació i sensibilització i també en les de difusió dels materials de lectura fàcil.

Contactes del Grup de Treball (2011):

Línies d'actuació en marxa

Trobada de Clubs LF

El Grup de Treball Lectura Fàcil del COBDC, en col·laboració de l'Associació Lectura Fàcil, ja està preparant la 2a Jornada d'intercanvi d'experiències en Lectura Fàcil. Usuaris i gestors, dimecres 26 d'octubre, a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

S'adreça a tots els professionals interessats en utilitzar els materials de Lectura Fàcil, i vol ser una exposició tècnica d'experiències reals dirigides a públics amb diversos nivells de dificultat lectora.

 

Enllaços d’interès

 

Contacta amb nosaltres:

·        Si voleu participar al Grup de Lectura Fàcil o bé us interessa fer alguna pregunta sobre Lectura Fàcil envieu un correu a l'adreça:   lecturafacil@cobdc.org  adreça de correu electrònic

 

Per a més informació:

Associació Lectura Fàcil


Inici GT "Lectura Fàcil" | Portada COBDC


Última actualització: 04/10/11


http://www.cobdc.org/icones/peu.gif