Logotip del COBDC, amb el fons blau, la clau i les lletrs B i D. Al costat en fons blanc desglossades les sigles COBDC (Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya) EL COBDC AL DIA  
Dimarts, 18 de juny de 2013  
mida del text mida del text petita mida del text mitjana mida del text gran Imprimiu la pągina
IV Escola d'Estiu sobre Literatura Infantil i Juvenil

La Universitat de Vic (UVic), en col·laboració amb l'Abadia de Montserrat, obre la IV Escola d'Estiu sobre Literatura Infantil i Juvenil adreēada a persones que, des de l'ąmbit de l'ensenyament, la biblioteca infantil, la recerca o la motivació personal, tinguin interčs en l'aprofundiment d'aspectes del llibre infantil i juvenil. Aquesta quarta edició se centra en la temątica Grans Llibres, Grans Obres de la Literatura Infantil i Juvenil, que permetrą aprofundir en peces literąries de carącter universal.

La Universitat de Vic (UVic) ofereix un 10% de descompte sobre el preu de la matrķcula als membres del Col·legi. Es pot formalitzar la matrķcula i el descompte des del botó "Matricula't" que es troba a la part superior dreta de la web de l'esdeveniment. Cal indicar al camp "Observacions" que sou membres del COBDC.

Programa i inscripció