Logotip del COBDC, amb el fons blau, la clau i les lletrs B i D. Al costat en fons blanc desglossades les sigles COBDC (Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya) EL COBDC AL DIA  
Dijous, 31 de gener de 2013  
mida del text mida del text petita mida del text mitjana mida del text gran Imprimiu la pàgina
3a edició dels escollits de Grupcòmic

El Grup de còmic i biblioteques del COBDC presenta la tercera edició d'Els indispensables de Grupcòmic, on els membres del grup han escollit els 10 títols que els han semblat més rellevants editats durant el 2012. Aquest cop hem decidit no donar transcendència a l'ordre: per a nosaltres son els 10 millors i els presentem en ordre alfabètic.

Fer constar també que aquest any ha estat caracteritzat per la gran quantitat de títols nacionals d'extraordinària qualitat. La nostra felicitació per als autors autòctons i a les valentes editorials que els han recolzat.

La selecció té la voluntat de ser un reconeixement testimonial a partir de la perspectiva que dóna el nostre col·lectiu professional, el bibliotecari. Estem orgullosos de fer aquesta petita aportació singular i lliure, agraïts a un mitjà que tant plaer ens aporta.

Grup de Biblioteca i còmics

  1. Altar Gull. Fabien Nury, Brüno, Laurence Croix. Dibbuks
  2. Ardalén. Miguelanxo Prado. Norma
  3. Cenizas. Álvaro Ortiz. Astiberri
  4. Una colmena en construcción. Luis Durán. Norma
  5. Echo núm. 3. Terry Moore. Norma
  6. Historias cortas de Satoshi Kon. Satoshi Kon. Planeta
  7. Los ignorantes. Etienne Davodeau. La Cúpula
  8. Portugal. Cyril Pedrosa. Norma
  9. Speak Low. Javier Montesol. Sins Entido
  10. Vapor. Max. La Cúpula